X

Можете да сравнявате максимум 4 продукти!

Плоска чистачка 18"- 45CM RoGroup, 1 бр.
Код 999VN1024  
Цена 2,76 лв
Плоска чистачка 19"-48CM RoGroup, 1 бр.
Код 999VN1066  
Цена 2,76 лв
Плоска чистачка 20"- 50 CM RoGroup, 1 бр.
Код 999VN1025  
Цена 2,76 лв
Масло от възелин Help, 150 ml
Код 999CH2929  
Цена 6,14 лв
Универсална смазка Help, с ПТФЕ ,150 ml
Код 999CH2928  
Цена 7,42 лв
Категории

За нас

            Ro Group International е основана през 1994 г. и има за основна дейност внос и дистрибуция на аксесоари за автомобили, гуми и инсталации за втечнени газове.

            За над 21 години дейност фирмата е създала екип от специалисти в областта на вноса и дистрибуцията на тези продукти. Ro Group International предлага широка гама от продукти от известни и наложени производители от Италия, Германия, Чехия, Полша, Тайван, САЩ, Франция, Испания, Турция, Индия, Великобритания, Словакия, Белгия, Унгария, Австрия.

            Фирмата разполага с отдел,специализиран във вноса / износа и търговията, който е в постоянен контакт с румънския, българския и международнен пазар на авто аксесоари.

            Дистрибуторската мрежа на фирмата покрива Румъния и България и включва повече от 1000 фирми-партньори. Портфолиото на Ro Group може да се намери в известни вериги, залегнали в европейски и световен мащаб: Auchan, БАУМАКС, Bricostore, BRICO експерт, CARREFOUR Румъния, Карфур България, Дедеман, Kaufland Румъния, Kaufland България, МЕТРО, MOL, NORAUTO, OMV България, PENNY, Petrol, REAL, REWE, Ромпетрол, Selgros.

            В сътрудничество с Ro Group International работят утвърдени марки в света като ABRO, Gunk, ФОРМУЛА 1, Jees, SUPER HELP, Champion, Ferodo, VALEO, CAM Италия, LOVATO, ATIKER.

        Tърговската политика на фирмата предлага на нашите бизнес партньори максимална ефективност и минимален риск, като гарантира:
         • Цена по договаряне на достъпни и адаптирани нива за пазарите на Румъния и България.
         • Продуктите покриват целия спектър от предпочитания и са с високо търсене и с качество, отговарящо на качеството, изисквано от законодателството: автоаларми, централно заключване на вратите,  светлини и фарове, авто козметика, хранителни добавки, ароматизатори,  прахосмукачки и авто компресори, аксесоари за поддръжка и ремонт, капаци на автомобили и килими, интериорни и екстериорни авто аксесоари, различни електрически аксесоари, авточасти, почистващи продукти, инсталации за втечнени газове. 
           Фирмата предлага логистични услуги специализирани в дистрибуцията на автомобилни аксесоари, както и осигурява всички други услуги, специфични за тази дейност, като:
        - Консултиране на продукт
        - Компютърна обработка на поръчки
        - Бърз и оптимизиран график за доставки
        - Мърчандайзинг услуги
        - Складово стопанство
        - Бързо разрешаване на всички проблеми, възникнали по време на работа
        - Продуктите се доставят,придружени от сертификати за съответствие и гаранция за качество
        - Доставката на стоки се извършва чрез собствени превозни средства и куриери

           Всички продукти, които се предлагат са в съответствие с румънското и българското законодателство, с приложимите европейски директиви и  когато е уместно, с регламентите на ЕСЕ на ООН за автомобилни продукти. Всички химикали са придружени от информационни листове за безопасност.

          Цялата дейност на фирмата е подкрепена от единна компютърна система от последно поколение. Ние разполагаме със складов комплекс с обща площ от от 6000 квадратни метра, оборудвани с метални стелажи Dexion / Германия,  подемни съоръжения, транспортни средства и обработка на товари в система на складово етикетиране, системи за опаковане и сигурност с термосвиваемо фолио и PVC лента. За да се рационализират и подкрепят дейностите на логистиката, дистрибуцията, обработката на товари и обслужването, компанията RO Group е възложила тези услуги на фирми, специализирани строго в тези области.

        Ro Group International е сертифицирана по ISO 9001: 2008 ( ISO 9001: 2008 ) за система за управление на качеството.

        Същността на маркетингова политика на Ro Group International е да запази водещата си позиция в областта,  като считаме, че номенклатурата на предлаганите продукти обхваща всички специфични целеви пазари на Румъния и България и въздейства положително върху продуктовата политика партньорите ни.

Ро Груп България ЕООД

Ро Груп България ЕООД
гр. София, ул. "Проф. Георги Брадистилов" 3, ет. 2, офис 8

понеделник-петък: 09.00 - 17.00
Tel: +359 876 123 239; Tel: +359 876 799 906
ПоръчкиNON - STOP ! 24 / 7
www.rogroup.bg | office@rogroup.bg | sales@rogroup.bg

designed by headstart.ro